Nieuws

Corona  Maatregelen

Wat doen wij om de kans op besmetting  zo klein mogelijk te houden?

Labyrint volgt de richtlijnen van het RIVM, de overheid en onze brancheorganisaties. Wanneer het in onze ogen nodig is, nemen we bovendien nog extra maatregelen. We beseffen dat het ingrijpende maatregelen zijn. We hopen dat we door het nemen hiervan besmetting en verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Daarvoor vragen we van iedereen begrip en medewerking!

Onze medewerkers zijn extra alert op hygiëne en symptomen van het coronavirus. We vragen alle medewerkers om contacten en ontmoetingen, die niet nodig zijn, te vermijden. 

Bijeenkomsten, scholingen, trainingen et cetera zijn afgezegd tot en met 28 april 2020. Alle activiteiten op locaties, waar groepen mensen aan deelnemen, zijn eveneens afgelast.

Concreet gaat het om de volgende maatregelen:

Wonen
We bieden dagbestedingsactiviteiten aan op onze woonlocatie. Om besmetting van onze bewoners te voorkomen, maken we geen gebruik van dagbesteding van andere zorgorganisaties.

Bezoek (familie, vrienden, cliëntvertegenwoordiger en vrijwilligers)
Om onze (kwetsbare) bewoners zo goed mogelijk te beschermen, is besloten om geen bezoek  te ontvangen en bewoners niet bij anderen op bezoek te laten gaan. Bezoek is alleen bij hoge uitzondering nog mogelijk. Als het bijvoorbeeld van groot belang is voor de stabiliteit van de bewoner. Wat de uitzondering is, gaat in overleg met  strikte en bindende  voorwaarden

2019 was een mooi jaar waarin we het Labyrint hebben neergezet. We zijn klaar voor 2020. Het komende jaar willen we het ‘schoolplein’ een metamorfose geven en het een plek maken waar bewoners en gasten goed kunnen toeven. Met een grote kas waar we kruiden kunnen kweken. Met bloemen en beelden en een vijver.

Heel veel ideeën die we willen verwezenlijken. Dat wensen we u ook toe: Dat u in 2020 uw ideeën kunt verwezenlijken. Een goed en gezond 2020!

Het 7-gangen kerstdiner

Paté met cranberrysaus
Carpaccio
Gazpacho
Paddenstoelentaartje met kaas
Kerstbal met aardappelpuree en salade
Meloen met ham
IJs
Theme: Overlay by Kaira