top of page

TUIN VAN LABYRINT

De Tuin van Labyrint is een plek waar je even tot rust kunt komen op je fiets- of wandeltocht door het mooie Oost-Groningen.
Je kunt bij ons gezellig zitten en genieten van een heerlijk kopje koffie met appeltaart of fairtrade thee.
Bij mooi weer hebben we heerlijk biologisch boerderijs voor je en tal van lekkere drankjes. 
Alcohol schenken we niet, maar we hebben heerlijke alternatieven in de vorm van alcoholvrij bier, alcoholvrije wijn en aparte moctails.
Natuurlijk zijn er ook heerlijke broodjes en lekkere snacks voor bij de borrel te koop.

Wil je weten wat we voor je hebben, klik dan op de menukaart hieronder.

De bloementuin is aangelegd door Tuingoed Foltz uit Meeden. Tussen de bloemen staan prachtige siergrassen.
De tuin wordt bijgehouden door cliënten van onze dagbesteding. Deze cliënten bedienen soms ook op het terras.

ANWB gastvrijpunt

We zijn een servicepunt voor ANWB-leden. Zowel voor fietsers als voor wandelaars. 
We zijn een oplaadpunt voor E-bikes, er is een EHBO-koffer aanwezig, Ook is er een reparatiesetje voor de fiets aanwezig. Je kunt schuilen tegen de regen of je bidon bijvullen. Even naar het toilet. Je kunt goedkoop een poncho kopen als het regent. Wil je een lekker kopje koffie, een heerlijk broodje of een drankje met iets hartigs?
We maken het je naar de zin.

STEMPELPOST PRONKJEWAILPAD

Het Pronkjewailpad is een route van ruim 500 kilometer door de provincie Groningen. Van april tot en met oktober kun je langs deze route pronkjuwelen verzamelen en kennismaken met de gastvrijheid van Groningen.
Het Pronkjewailpad vindt zijn oorsprong in het Gronings volkslied: “Ain Pronkjewail in golden raand is Grunnen, Stad en Ommelaand”. Langs de route zetten 150 ondernemers en organisaties van donderdag tot en met zondag hun deuren open om de wandelaars te ontvangen in bijvoorbeeld hun boerderij, bakkerij, museum, zeehondencentrum, palingrokerij of fruitboomgaard.
Wandelaars die door Westerlee komen, kunnen bij ons een stempel halen. En niet alleen dat, we hebben ook nog een aardigheidje!

Ieder jaar staat er een typisch Gronings thema centraal. In voorgaande jaren werd daar steeds een gebouw aan gekoppeld als bijzondere stempelpost, bijvoorbeeld: de Groninger kerken, borgen of molens. Dit jaar is er juist aandacht voor personen, namelijk 'Groninger iconen'. Dit kunnen Groningers zijn die in het verleden veel hebben betekend voor hun provincie, denk bijvoorbeeld aan Aletta Jacobs, Anthony Winkler Prins of W.A. Scholten. Maar het kunnen ook bekende (oud)inwoners uit het heden zijn, bijvoorbeeld Marianne Timmer, Marcel Hensema of Jan Mulder. Allemaal Groningers om trots op te zijn!
Allen hebben een nadrukkelijke link met één van de plaatsen op de nieuwe Zuidroute van het Pronkjewailpad. Daar gaan we ze letterlijk en figuurlijk tegenkomen! Labyrint presenteert de 'iconen' uit Westerlee.

ICONEN


HET POSTNL-PUNT IS OPEN VAN:
MA - VR  10:00 TOT 17:00 
ZA van 11:00 TOT 13:00

POSTNL PAKKETPUNT

Geschenkenwinkel

In onze tuin hebben we ook een klein geschenkenwinkeltje waar je originele cadeautjes kunt kopen. 
Voor ieder is er wel wat te vinden. Kom eens rondkijken.

DAGBESTEDING IN DE TUIN?

Lijkt het je leuk om in de tuin van Labyrint dagbesteding te doen?

In de tuin helpen, de dieren verzorgen?
Wil je wel in de horeca werken of in ons geschenkenwinkeltje?

Neem dan contact op.

We hebben vast wel een plekje voor je.

BIJBAANTJE IN DE TUIN?

Wij zijn op zoek naar leuke middelbare scholieren die in het weekend bij willen verdienen in onze horeca. Zin in? Neem dan contact op.

bottom of page